След като не беше гонен в дългата си кариера, Серхио Каналес беше отстранен от

...
След като не беше гонен в дългата си кариера, Серхио Каналес беше отстранен от
Коментари Харесай

Основен играч на Бетис получи тежко наказание

След като не беше гонен в дългата си кариера, Серхио Каналес беше отхвърлен от игра в границите на 13 секунди в домакинския мач на Бетис против Атлетико Мадрид на 19 октомври. Беше разкрито, че първото публично предизвестие, съгласно съдията, е било за " правяне на забележки ", до момента в който вторият жълт картон бе показан, откакто Каналес репликира рефера, като го предизвести да не приказва повече.

Коментарите след мача обаче вкараха в беда халфа на Бетис. Испанският национал твърди, че решението на арбитъра е било " преднамерено ". Като се има поради актуалната среда към хипотетичната корупция на Барселона със съдиите, забележките на Каналес не останаха ненаказани, защото 32-годишният състезател получи наказване от четири мача от Ла Лига в сряда.

В резултат на отстраняването, испанецът ще пропусне основните мачове на Бетис против Атлетико, Кадис, Еспаньол и Осасуна, което е сериозен удар за тима на Мануел Пелегрини, защото отборът е само на три точки от местата в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР